O AGENTUŘE

O HOKEJOVÉ ŠKOLE

TERMÍNY

UBYTOVÁNÍ

ŠVÉDSKO 2016

PŘIHLÁŠKY ON-LINE

KONTAKT

FOTOGALERIE

Partneři hokejové školy
logo
 

O NÁS

Agentura Maredis se svojí činností orientuje na pořádání mezinárodních hokejových škol, kempů a tréninkových pobytů ve Skandinávii a v ČR. Již téměř na 40 hokejových klubů z celé ČR využilo našim prostřednictvím tréninkových pobytů pro mládež např. ve švédských městech Jönköping, Malmö, Göteborg a účastí na turnajích či přátelských utkáních.

13.ROČNÍK HOKEJOVÉ ŠKOLY MAREDIS
V termínu 24.7. - 30.7. 2016 proběhne na zimním stadionu v Litoměřicích již 13.ročník. Agentura tak navazuje na velmi úspešné konání hokejových škol v Děčíně a Ústí n.L. a pro rok 2016 se rozhodla pro pořádání letní akce v Kalich Areně v LITOMĚŘICÍCH.

Na hokejovou školu v Litoměřicích naváže pořádání hokejové školy ve švédském městě Jönköping. V letošním roce agentura Maredis také nabídne letní hokejový kemp ve Švédsku, kde dlouhodobě působí se svými partnery pro hokejové zájezdy do Skandinávie. Na mladé hokejisty čeká nevšední zájezd do atraktivního prostředí okolí Jönköpingu.

Na všechny účastníky opět čekají velmi dobré podmínky pro absolvování hokejové školy, která je určena pro mladé hokejisty ročníku narození 1996 - 2009. Přispívá k tomu velmi dobré zázemí zimního stadionu, a ostatních sportovišť, která se nacházejí v těsné blízkosti, a také velmi profesionální a zkušený realizační tým. Hokejová škola Maredis nabízí v době klubového volna letní camp na vysoké úrovni, kde vynaložené investice jsou dobrým vkladem do vašeho hokejového růstu.

FILOZOFIE :

Kvalita : Podařilo se nám sestavit velmi kvalitní tým zkušených trenérů a instruktorů s dlouholetou praxí s výchovou hokejové mládeže, a kteří jsou zárukou profesionálního přístupu ke všem účastníkům.
Tréninkový plán je sestaven podle věkové kategorie s využitím nejnovějších metod a poznatků.

Cena : Naší prioritou zůstává udržovat cenu kurzů na dostupných relacích a navíc výrazně rozšiřujeme slevový program pro všechny účastníky.

Přístup : Zvláštní péče je věnována přístupu celého realizačního týmu k účastníkům kurzů. Vedoucí skupin tvoří pouze zkušení a oblíbený pedagogové, kteří vytvářejí během celého kurzu dobrou pohodu a kamarádské klima.


VZPOMÍNKA NA ROK 2010

Účastníci hokejové školy v Děčíně při společném setkání s Milanem Hejdukem, Vladimírem Růžičkou, Jaromírem Jágrem, Jiřím Šlégrem, Jiřím Bublou a s hráči HC Bílí Tygři Liberec.