O AGENTUŘE

O HOKEJOVÉ ŠKOLE

TERMÍNY

UBYTOVÁNÍ

ŠVÉDSKO 2016

PŘIHLÁŠKY ON-LINE

KONTAKT

FOTOGALERIE





 

HOKEJOVÁ ŠKOLA VE ŠVÉDSKU

Dovolte, abych Vás pozval na hokejový kemp do švédského Jönköpingu. Hokejová škola Maredis tak trvale rozšiřuje své sportovní aktivity i do zahraničí. Navazujeme na velmi úspěšné hokejové školy pořádané v ČR a na hokejové zájezdy do Skandinávie a nově nabízíme mladým hokejistům tento nevšední zážitek v atraktivním prostředí. V letošním roce agentura připravila se svými zahraničními partnery tréninkový kemp ve švédském Jönköpingu, kde může nabídnout velmi kvalitní zázemí a bohatý program pro všechny účastníky. Zkušení trenéři z ČR připraví účastníkům ochutnávku z české a švédské hokejové kuchyně. Součástí kempu je doprovodný sportovní program a program spolupořádajicí cestovní kanceláře. HŠ Maredis nabízí na začátku klubové sezóny hokejový kemp na vysoké úrovni s přímou konfrontací švédského hokeje, možnost vyzkoušet si odlišné návyky a získat nové zkušenosti, prohloubit hokejové dovednosti pod vedením profesionálních trenérů, ale i například vyzkoušet si jazykové schopnosti.

David Svoboda

Místo konání : Jönköping (Švédsko)
Termín : 31.7. - 8.8. 2016
Cena : 11.500,-Kč

Cena zahrnuje : dopravu lux busem a trajekty, 6x ubytování, stravování (rozšířená polopenze, svačiny, pitný režim), program HŠ a využití sportovišť (ZS, hřiště, bazén), doplňkový sportovní program (modelové utkání, turnaj účastníků HŠ), doplňkový program CK, průvodce cestovní kanceláře, pedagogické vedení – dozor, dárek – hokejový dres.

Cena nezahrnuje : připojištění léčebných výloh v zahraničí, vstupy nad rámec programu

Věková kategorie : 2002 - 2007


HLAVNÍ PARTNEŘI

Hokejový zájezd - kemp je pořádán ve spolupráci s cestovní kanceláří Scandia-Czech tour, která se již 23. rokem orientuje výhradně na pořádání zájezdů do Skandinávie. Díky vlastnímu ubytovacímu areálu v Jönköpingu, Vám můžeme nabídnou velmi kvalitní zázemí, za velmi výhodných cenových podmínek. Hokejový zájezd bude citlivě doplněn velmi zajímavým programem c.k., kde se budou účastníci moci přesvědčit, že Švédsko je opravdu pohádkově krásnou zemí. Bližší informace o c.k. na www.scandiaczech.cz

Pro hokejové tréninky bude poskytnuto zázemí Ice Areny v Jönköpingu, cca 25-30km od ubytovny. Stadiony nabízí velmi dobré podmínky pro realizaci hokejového kempu. Hezký útulný stadion je vybaven tělocvičnou, klubovnou pro teoretickou připravu, posilovnu – spinning, restaurací a odpočívárnou. Dále byla navázána spolupráce s hokejovými kluby v Jönköpingu - HV71, HC Dalen a Ulricehamn.

Trenéři

Pro hokejový kemp ve švédském Jönköpingu se podařilo zajistit velmi kvalitní tým trenérů s dlouholetou praxí a zkušenostmi. Na tréninkové jednotky jsou obsazováni trenéři v dostatečném množství s využitím demonstrátorů pro maximální dohled nad správností provedení cvičení.

Hlavní trenér :
Jan Votruba - jako trenér působil v klubech : Rögle BK, Avesta, Eskilstuna, Norrköping, Frisk Oslo, reprezentace Číny, reprezentace ČR – 20´, Znojemští Orli, Ml. Boleslav, Karlovy Vary, Pardubice, Petrohrad, Chomutov, Sparta Praha, Lev Praha...).

PROFIL JANA VOTRUBY : v roce 1994 dostal nabídku absolvovat stáž ve Švédsku, kterou spojil se svou diplomovou prací na téma švédská obrana. Při této stáži mu bylo nabídnuto trénovat extraligové juniory a následně ve Švédsku zůstal dalších sedm sezon. V roce 2002 poprvé nakoukl do české extraligy, když přijal nabídku spolupráce s Markem Sýkorou u karlovarské Energie. Následoval exotická mise do Číny, kde vedl národní mužstva jak mužů, tak žen. Náročné angažmá zavedlo děčínského rodáka také do Kanady, kde několik měsíců s čínskou reprezentací strávil a výsledkem byl postup do divize 1 mistrovství světa. Po roční čínské misi zamířil do norského Frisk Asker. V listopadu 2004 obdržel nabídku od extraligového Znojma, kde působil po boku Miloslava Hořavy jako asistent až do roku 2007. V roce 2006 se Znojmem získal bronzovou medaili. Současně v sezoně 2005/2006 působil jako asistent u českého národního mužstva do 20 let, následovaly štace v Mladé Boleslavi, Ústí nad Labem a Pardubicích, kde se podílel na zisku extraligového titulu. Společně s Václavem Sýkorou vedl v části sezony 2010/2011 SKA Petrohrad nejbohatší klub Evropy. Po angažmá v Chomutově se stal asistentem trenéra HC Sparta Praha a později i v HC LEV Praha.

Realizační tým hokejového campu
o účastníky během zájezdu budou pečovat zkušení pedagogové a instruktoři v dostatečném počtu. Realizační tým tvoří trenéři z ČR, vedoucí skupin a instruktoři, zdravotní sestra, průvodce cestovní kanceláře.

Ubytování
Vlastní ubytovací areál Penzion Anneberg se nachází na břehu jezera Svansjö 30km od Jönköpingu. Pokoje jsou 2-4 lůžkové se sociálním zařízením (WC, sprchy) ve společných prostorách. K dispozici jsou klubové místnosti s TV a kuchyňkou. Zázemí areálu dále poskytuje saunu, stolní tenis, DVD, ale i možnost zapůjčení kol nebo lodiček pro projíždky po jezeře. V penzionu je možnost z akoupení občerstvení za Kč (nealko, oplatky, káva, pohledy, suvenýry).

Stravování
Stravování probíhá v prostorné jídelně formou rozšířené polopenze. Stravu připravuje tým kuchařů z ČR tak, aby se účastníci mohli seznámit i se švédskou kuchyní. Obědy jsou z důvodu většího cestování řešeny balíčky nebo teplou polévkou. Je zajištěn celodenní pitný réžim, svačiny a ovoce.

Doprava

o pro přepravu je využíván vlastní luxusní autobus c.k. Setra Royal Class.
o pro lodní přepravu jsou využívány trajekty společnosti Scandlines (moderní a bezpečné lodě)

Kompletní program
1.den – v odpoledních hodinách odjezd z ČR (nástupní místo Děčín).
2.den - z Rostocku ranním trajektem do Gedseru (2h), přejezd do Kodaně - hlavního města Dánska (zastávka u Malé mořské víly, královského paláce,...). Příjezd na základnu, ubytování.
3.den – po snídani bude následovat denní tréninkový program, který bude vždy složen ze dvou tréninků na ledě, jednoho suchého tréninku, teoretické průpravy a odpočinku. Po ukončení tréninkového programu bude přeprava na ubytovnu, kde bude následovat volný program.
4.den – po snídani bude následovat denní tréninkový program. Po ukončení tréninkového programu následuje návštěva města Jönköping a města Husqvarna známého strojírenskou výrobou.
5.den – sehraní modelového utkání, výlet do Göteborgu a návštěva zábavního parku Liseberg.
6.den – po snídani denní tréninkový program, volný program na ubytovně. 7.den – po snídani hokejový program - turnaj účastníků HŠ. V odpoledních hodinách čeká všechny účastníky prohlídka Kinnarps Areny (HV 71) a rozloučení s Jönköpingem koupáním ve vodním centru Rosenlundsbadet, kde čekají mořské vlny, peřeje, tobogány a další atrakce, které přispějí k odpočinku po turnaji a načerpání sil před odjezdem.
8.den - V ranních hodinách odjezd do Göteborgu, prohlídka města s programem. Ve večerních hodinách odjezd na trajekt.
9.den – v ranních hodinách příjezd do Děčína.

* Pořadatel si vyhrazuje právo na organizační a programové změny !

Tréninkový program hokejového kempu
- 2x denně trénink na ledě (tréninková jednotka 60 minut)
- 1x denně trénink na suchu (strečink,aerobic,hry, florbal, fotbal,...) - modelové utkání, turnaj účastníků
- teorie, video rozbory - regenerace
– bazén Rosenlundsbadet, sauna Náplň tréninků na ledě Tréninkové jednotky na ledě vedou trenéři z ČR. Tréninky jsou skupinové max. 5-6 hráčů / 1 trenér.

Je připraveno také společné setkání s mladými hokejisty z místních klubů tak, aby došlo k přímé konfrontaci se švédským mládežnickým hokejem a to v tréninku i v modelovém utkání.


Platební podmínky :
záloha 3.500,-Kč při přihlášení doplatek nejpozději do 15.6.2016 V případě dotazů nás prosím kontaktujte, rádi se vám budeme věnovat.